Summer Forever

Sziasztok molyok! :)

A lehető legnagyobb örömmel árulom el nektek, hogy én is csatlakoztam a Summer Forever Projekthéthez, amihez meg is hoztam az első bejegyzésemet. ;) Ebben a posztban a kedvenc olvasmányaimhoz nyári slágereket párosítok, ami véleményem szerint a legjobban illik hozzájuk. Hát, akkor mire is várunk, csapjunk bele a lecsóba! :D

Mona Awad - Antilányregény c. könyvét ugyanúgy el tudom képzelni ezzel a számmal, mint Molnár T. Eszter - Stand Up! c. regényét. Én személy szerint úgy éreztem, hogy mindkét főszereplő arra vágyik valamilyen szinten, hogy úgy fogadják el, ahogy van, s ne kelljen ahhoz bármilyen szuper erő, hogy merjenek közösségbe menni - csak azért, mert nem tökéletesek.
Ednek ez a száma számomra tökéletesen passzol a hangulatában, s még ha nem is teljesen, de a mondanivalójával is A.Meredith Walters - Utánad a sötétbe c. könyvéhez. Ez a Rubin Pöttyös az egyik kedvenc romantikus történetem, mert nem klisé, és reális. Imádom és imádni fogom.
A Rockabye dalszövege elmondja mindazt, amit gondoltam Barbi és Marci kapcsolatáról, Róbert Katalin - Kezdjetek el élni! c. regényében. Néha igenis ki kell mondani, ha valami nem működik…
Hiába nem kedvelem túlzottan Justin Biebert, nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ne egyen meg emiatt ebben a dalban teljes mértékben visszaköszön az a fajta elszántság, amit April-ben fedeztem fel, Leah Scheier - Csak a te hangodat hallom c. könyvében. Ha egy olyan romantikus történetet szeretnétek, ami garantáltan megsirat titeket, akkor mindenképpen olvassátok el. Én még mindig nem tudtam róla értelmes kritikát írni. Ez már csak mond valamit… :’)
Esküszöm nektek, hogy nem vagyok könyvek terén az a rettentően érzelmes típus, de ez a dal olyannyira érzelemmel teli, hogy azt nem lehet megállni anélkül, hogy ne könnyezné meg az ember, ha van olyan emléke vagy élménye, ami ilyen mélyreható, mint a Symphony. Én most Benyák Zoltán - A nagy illúzió c. remekművét társítanám ehhez a számhoz, mert az a kötelék, ami Tom és a lánya közt van, az számomra több volt, mint gyönyörű.
Ahogy már emlegettem egy számmal feljebb, nagyon ritkán sírok könyveken, de Jodi Picoult legújabb regénye nem kímélt egy kicsit sem ilyen téren. Miközben olvastam az Apró Csodákat, s miután befejeztem, egyre csak ezt a dalt hallgattam, és csak sírtam, mint egy idióta. Egyszerűen még mindig nem tudtam túllépni ezen a történeten… Valamiért úgy érzem, hogy a Skin pont az Apró csodákhoz íródott.

@Virág_Blogger @Sol @BarbyMalik0112 @neverhood @csokitorta @NagyDorka @Ashley_Redwood @sateenkaarigirl @perpetua @Gothic01 @AliceBertrand @M_Annie_99 @Vicky3 @VNoémi @FairyDust @molly_ @Mira_Könyvespolca_blog @_RókaLány @AniTiger @Niitaa @pveronika @Valentine_Wiggin @Judy22 @Beatrice8

~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés