Könyves képek (2.felvonás)

Sziasztok molyok! :)

Ma hosszú kihagyás után újból összegyűjtöttem a kedvenc instagramos képeimet nektek – ti is szoktatok könyves képeket posztolni? ;)

1. Benyák Zoltán - A nagy illúzió
Ahogy az értékelésemben is olvashattátok, 2017 egyik legnagyobb kedvence lett számomra Zoltán könyve, és mit ne mondjak, nem véletlenül…

2. Mona Awad - Antilányregény
A molyos értékelés ellenére én nagyon szerettem olvasni ezt a regényt, mert elképesztően reális ábrázolást kaphatunk egy testképzavaros lány életéről. Engem megérintett a történet, ahogy már korábban is olvashattátok tőlem.


3. Anne Bishop - Vörös betűkkel
Anne regénye egy elég friss olvasási élmény, és ha őszinte akarok lenni, akkor a fantasy kategóriában enyhe kifejezés, hogy simán felveszi a versenyt Benyák Zoltán íróval… Azt hiszem kicsit lazábbra vettem a fangörcsölést, izé, értékelést ebben az esetben. :D

4. Hatala Csenge - Requiem
Már most biztosan meg tudom mondani, hogy ez a nyomozási napló volt az idei év legkülönlegesebb olvasmánya. Ugye eljössz még?

5. Philippa Gregory - Földi örömök
Ha nem csal az angoltudásom, magyar fordításban valami ehhez hasonló lenne a címe ennek a Philippa Gregory kötetnek, de én még csak nem is angolul, hanem oroszul kaptam meg, méghozzá Gabriella Eld írónőtől, fogadott anyukámtól :D Innen is hatalmas ölelést küldök neki, s bátran olvassátok, mert fantasztikus személyiség! :)

Ezeket a szépségeket a Twister Media jóvoltából olvashattuk el, amiért a mai napig rettentően hálásak vagyunk, mindegyikről írtunk már nektek véleményt - kinek melyik a kedvence? ;)

7. Első Tánc, A lány az égből, Többek által + a személyre szóló notesz
Ezt a három könyvet az Álomgyár Kiadónak köszönhettük, valami gyönyörűségesek így együtt :) Természetesen itt is akad olyan, amiről már olvashattatok tőlünk ;)

8. Boy21 és Tartós Hullám
Nemrég a Könyvmolyképző Kiadó is meglepett minket egy csomaggal, ez a két újdonság lapult benne - ti olvastátok már valamelyiket? :)

9. Kesztyűs Kézzel és A Főnök
Az Álomgyár Kiadó újabb meglepetései - nem is tudom melyiket kellene előbb olvasnunk :D

10. Szívességből szerelem, Ilyen a boldogság, Véres margaréták, Another Day, Három dolgot mondj és Hópelyhek a válladon
És végül, de nem utolsó sorban, így néz ki, ha beszabadulok a könyvtárunkba :D Azt hiszem felesleges bármit is mondanom - csak győzzem őket olvasni :’D

Nektek melyik kép tetszett a legjobban? :)
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés