COVER REVEAL - Holly Seddon : Lélegzetvisszafojtva borítóleleplezés

Sziasztok molyok! :)

Igen, ma is borítót leplezünk, méghozzá nem is akármilyen könyvet! Most egy női pszichothrillerrel érkeztem - én személy nagyon szeretem ezt a műfajt, a Lélegzetvisszafojtva pedig elég ígéretesnek hangzik… Engem már kíváncsivá tett… Vajon titeket is sikerül azzá tennie? ;)

Íme a fülszöveg
Amy Stevensonból vezető hír lett 1995-ben. Az akkor még csak tizenöt éves lánynak nyoma veszett, miközben az iskolából tartott hazafelé. Három nap múlva eszméletlenül találták meg. A támadóját nem sikerült kézre keríteni, pedig az újságok és az esti híradók is tele voltak a történettel.
Tizenöt évvel később Amy a kórházban fekszik a ’90-es évek poszterei között. A világ már rég elfeledkezett róla – egészen addig, amíg az újságíró, Alex Dale bele nem botlik, miközben vegetatív állapotú páciensekről ír. Alexben olyan élénken él Amy kálváriája, mintha csak tegnap történt volna. Kísértést érez, hogy megoldja a rég lezárt ügyet.
A baj csak az, hogy Alex is éppolyan elveszett teremtés, mint Amy: mindent kockára tett az alkoholizmusa miatt, beleértve a házasságát és a hírnevét is. Így hát belevág a nyomozásba abban a reményben, hogy Amy támadójának előkerítése az ő karrierjének megváltása is lehet egyben.


S íme a borítóAz írórólHolly Seddon Délnyugat-Anglia egyik álmos csücskében született és nevelkedett, most pedig Amszterdam belvárosában él a férjével és négy gyermekükkel. Tizenöt éves újságírói karrierje során az Egyesült Királyság legizgalmasabb szerkesztőségeiben fordult meg. A Lélegzetvisszafojtva az első regénye.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés