BORÍTÓMUSTRA - Kedvenc könyves borítóim (3.felvonás)


Sziasztok molyok! :)
Ma újból elhoztam nektek a legújabb Pinterestes garázdálkodásom áldozatait, remélem a Ti tetszéseteket is elnyeri valamelyik borító ;)


Szóval, kezdhetjük is a borítómustra újabb felvonását - készen álltok?

Elsőként egy nemrég olvasott könyv borítóját hoztam el nektek, aminek a borítója már akkor megfogott, amikor még meg sem jelent nálunk - hiába téptem ki az összes hajamat, akkor is imádom ezt az egyszerű, de nagyszerű képet. Na és persze kék, ami nem utolsó szempont, mivel az a kedvenc színem :D


Másodikként egy szintén kék borítójú könyvet mutatnék nektek, aminek a címe is elvarázsolt - nem tudom, hogyan fordítanák le, ha kiadnák magyarul is, de nekem hirtelenjében a Papírkönnyű jut eszembe - mit gondoltok?

Harmadiknak egy olyan regényt választottam, ami a Könyvfesztiválra jelent meg a GABO Kiadó gondozásában, Távozás néven, s ha törik, ha szakad akkor is el fogom olvasni, mert nagyon érdekel.

A negyedik egy igazán különleges megoldású darab, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretem az ilyen kivitelezéseket, szeretem az egyedi borítókat.

A következő könyv a maga egyszerű módján nagyon vonzza a tekintetet, s szerintem nagyon el tud gondolkodtatni ez a borító.

Csak szerintem hasonlít ez a borító stílusában a Wink, Poppy, Midnight c. regényére? Mindenesetre nekem nagyon tetszik, olyan kis aranyos ezekkel a virágokkal :)

Ez a borító is olyan részletesen ki van dolgozva... Annyira szeretem az ilyen munkákat is, szeretnék én is ilyeneket alkotni.

Hiába csak Karácsonykor szeretem az égősorokat nézegetni, ezen a könyvön valamiért most is megfogott...Mintha nosztalgikus hangulatot árasztana ezáltal a borító...

Annyira érdekes ez a megoldás, nekem nagyon megtetszett - na, ki szeretne krétákat a falra dobálni?

Kettő Kiersten White borítóval is készültem nektek, úgyhogy íme az első - nem tudom miért, de nekem nagyon tetszenek az írónő borítói.

S íme a másik:

Ez a borító is pont azért tetszett meg, mert szintén emlékeztetett a Wink, Poppy, Midnight c. könyvre - erre mit mondtok? Vagy a lilás jobb?
S végezetül: hát, akárki akármit mond, amint megláttam ezt a könyvet, nemcsak a szavam, hanem még a lélegzetem is elállt...Valami eszméletlen! Oda meg vissza vagyok érte - azt hiszem vásárolni fogok...

Nektek melyik tetszett a legjobban? :) Ha van kedvetek, írjátok meg! ;)
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés