COVER REVEAL - Tara Sivec : Nyűgök és nyalánkságok (Csokoládéimádók 3.)

Sziasztok molyok! :)

Nézzétek csak, mivel térek vissza! Bizony ám, egy jó kis borítóleplezéssel! ;)
Ráadásul egy igazán humoros és jópofa írónő trilógiájának záró kötetéről rántjuk le a leplet: Hölgyeim és uraim, íme Tara Sivec és a Nyűgök és nyalánkságok!

Jöjjön a fülszöveg
„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!
És íme a borító
És ki is a szerzőnk…?
Az USA Today bestseller írónő Tara Sivec saját magát édesanyaként, sofőrként, cselédként, kisrendű szakácsként, bébiszitterként és a szarkazmus szakértőjeként írja le. Ohióban lakik férjével, és két gyermekével. Várakozással tekint arra a napra, amikor mindhárman felnőnek, és kiköltöznek.
A humoros New Adult témában alkotó írónőtől itthon a Csokoládéimádók sorozat jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés