COVER REVEAL - Simone Elkeles : Kiűzetés a Paradicsomból

Sziasztok molyok! :)
Látjátok, még a vasárnap este sem telhet újabb borítók nézegetése nélkül, úgyhogy ennek örömére hoztam el nektek a legújabb Simone Elkeles kötet borítóját, ami a Vörös Pöttyös könyveket fogja gazdagítani. ;)
A fülszöveg
Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?
Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.
Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.
Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.
A borító
Az írónőről
Simone Elkeles Chicago környékén született és nevelkedett. Pszichológiából diplomázott az Illinois-i Egyetemen, mesterfokozatát az ipari létesítmények munkakörülményeinek vizsgálatából szerezte a chicagói Loyola Egyetemen. Édesapja halála utána átvette családi vállalkozásuk vezetését, majd a cég eladását követően, 1999-től a családjának szentelte magát. Anyaként kezdett fiatal felnőtteknek szóló és történelmi regényeket írni. Műveivel számos díjat bezsebelt. Szereti az érzelmes történeteket, amik megérintik az olvasókat.
Simone imád kommunikálni az olvasóival. A simoneelkeles.com-on elérheted.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés