COVER REVEAL - Kirsty Moseley : Álmaim őrzője

Sziasztok molyok! :)

Juhuhúú, beindult a borítóleplezések időszaka, úgyhogy ennek örömére egy Könyvheti újdonsággal érkezem nektek, méghozzá egy nagyon cukinak ígérkező romantikus történettel! ;) Lányok, kezeket fel, ki szeretne egy fiút, aki az ablakába mászva vigasztalná, ha az kell?
A fülszöveg
Volt egyszer egy lány.
És egy fiú.
Meg egy ablak.
Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz?
A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.
A borító
Az írónőről
Kirsty Moseley bevallása szerint a férje, Lee a legnagyobb támogatója, és úgy érzi, a bátorítása nélkül ma nem tartana ott, ahol. 2005-ben született meg közös fiuk, akit a legjobb dolognak tart, ami valaha történt vele.
2012-ben jelent meg Amerikában magánkiadásban az első regénye, az Álmaim őrzője, azóta pedig sorra érkeznek a sikeres könyvei, immáron nagy kiadóknál, és világszerte egyaránt.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés