COVER REVEAL - Trisha Ashley : Csak magadra számíthatsz?

Sziasztok molyok! :)

Ezt nézzétek, micsoda borítóleleplezéssel érkeztem megint! ;) Esküszöm, nekem elnyerte a tetszésemet az új regény külseje, látszik, mennyire szeretem, ha valami virágos… :D
Íme a fülszövegünk
Előbb  ​a házasság. Aztán a válás. Utána minden nő csak önmagára számíthat…

A Minden nő önmagáért szórakoztató történet válásról és újrarandizásról a The Sunday Times bestseller szerző, Trisha Ashley tollából. Tökéletes olvasmány Katie Fforde és Carole Matthews rajongóinak, a vidéki táj és a romantikus, vidám cselekmény csodás nyári könyvvé teszik.

Miután Charlie-val a férje, Matt közli, hogy válni akar, a nőnek mindent elölről kell kezdenie. Így, közel a negyvenhez és hirtelen pénztelen szingliként, kénytelen visszatérni szülőhelyére, a yorkshire-i lápvidékre.

Elsőre igazi kihívásnak tűnik egy fedél alatt élni az apjával és különc testvéreivel, de Charlie hamarosan inkább üdítőnek találja új életét. Szingliként már nem kell festtetnie a haját, nem kell tökéletes feleségnek lennie és visszatérhet első szerelméhez: a festéshez.

De épp amikor úgy érzi, ismét gyökeret vert, találkozik a jóképű, mogorva színésszel, Mace Northszal, aki a szomszédba költözött, és a férfi több szempontból is összekuszálja Charlie életét…
Következzen a borító is
Az íróról
Trisha Ashley könnyed, szórakoztató, romantikus regényeket ír. Legutóbbi regénye, az A Christmas Cracker immár nyolcadszorra szerepel a The Sunday Times top tíz bestsellere között. Könyveit eddig kétszer jelölték Melissa Nathan-díjra , a Minde n nő önmagáért című művét pedig az olvasók választották be az elmúlt ötven év három legjobb romantikus könyve közé.
Ashley St. Helensben született, Nyugat-Lancashire-ben, és hiszi, hogy a nehéz helyzetekben mutatott jellegzetes lancashire-i sötét humora a walesi nagymamájától örökölt, kelta kreatív hajlamaival keresztezve teszik azzá, aki.
Öt regénye a vidéki Nyugat-Lancashire-ben, három pedig Walesben játszódik. Gyakran foglalko  zik azzal a három fontos dologgal, amik az ő életében is jelentős szerepet játszanak: az étellel, a virágokkal és a barátsággal. Regényei végén ínycsiklandó receptekkel ajándékozza meg az olvasóit.
Jelenleg Észak-Walesben él egy nem túl megbízható múzsa és egy neurotikus border collie társaságában, akit a fia sózott rá.
Alapító tagja az NW Novelistas Inknek, egy tizenkét íróból álló csoportnak. Többen közülük sikerkönyvek szerzői, és rendszeresen találkoznak Észak-Walesben. Ezenkívül régóta tagja az angol Írószövetségnek valamint az Irodalmi Wales társaságnak .
Trishának saját weboldala van: www.trishaashley.com, ahol többet is megtudhatsz róla, feliratkozhatsz a hírlevelére és megnézheted könyveinek teljes listáját. Twitteren is megtalálható @trishaashley név alatt.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés