COVER REVEAL - V. K. Bellone : Felvont vitorlák (Meridia 1.)

Sziasztok molyok! :)

Igen-igen, ma is borítót leplezünk, de nem akármilyet! Igaz, hogy magyar, és igaz, hogy írónő, de ezúttal egy Hard Selection kötet az, ami felfedi magát előttetek! ;) Illetve mi fedjük fel előttetek, de ez már részletkérdés. :D Nekem eléggé felkeltette az érdeklődésemet, igazán tetszetős ez a fülszöveg, nem gondoljátok?
Itt is van a fülszöveg
Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak. De minden trónra kell egy király. Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatag barbárral.
Titkok földön és vízen. Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.
Harc baráttal és ellenséggel. Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó – hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.
Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.
A borító
Az írónőről
1992-ben született, Veszprém megyében nőtt fel. A VI. Aranymosás nyertese, első regénye várhatóan 2017-ben jelenik meg. Főként fantasyt és sci-fit ír, gyakran foglalkozik lélektani és vallási témákkal, amelyeket nyitottan kezel, szeret több ellentétes nézőpontból is ábrázolni. Végzettsége szerint orvosi biotechnológus (némi vegyész beütéssel).
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés