COVER REVEAL - Lylia Bloom : Ne mondd, hogy szeretsz

Sziasztok molyok! :)

A hétvége első napjára egy újabb borítóleleplezéssel érkeztem, méghozzá egy újabb magyar írónő még újabb könyvével - emlékeztek még a lehetséges borítókra? Most kiderül, melyik lett a nyerő! ;)
Íme a fülszöveg
Zora szeret láthatatlan lenni. Nem akar barátokat, nem akar senkit közel engedni magához, nem akar újból csalódni. Hosszú ujjú ruhák, erős smink és elutasító tekintet mögé rejtőzik, nehogy újra bízni kezdjen, aztán felfedezzék a múltját, és megint megbántsák.
Dominik arra vágyik, hogy valaki végre őt lássa. Otthon csak az eredményeire figyelnek, míg az osztálytársai azt nézik, mennyire menő cuccai vannak, de egyetlen barátjának sem árulhatja el, milyen sokat jelent neki a rajzolás.
Azonban mindkettejük számára van egy hely, ahol lazíthatnak, ahol önmaguk lehetnek, ahol talán végre találhatnak igazi barátokat: a tetoválószalon. Zora ősz óta recepciós ott, Dominik pedig felbukkan, mint reménybeli tetováló. Muszáj szóba állniuk egymással, kénytelenek meglátni a másik valódi arcát, és lassan közeledni kezdenek. Izgalmas regény az őszinteségről, az útkeresésről, és egy finoman kialakuló szerelemről.
És a kiválasztott borító
Az írónőról

Lylia Bloom 1984-ben született, végzettsége szerint szállodai közgazdász. Családjával az ország keleti csücskében, egy csendes faluban él.
16 éves kora óta ír. Első három könyve magánkiadásban jelent meg, a negyedik regénye, a Védtelenül volt az első Könyvmolyképzős kötete, a IV. Aranymosás Irodalmi Válogató Public Star kötete.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés