A főnök már vár!

Sziasztok molyok! :)

A Baráth Viktória bloggerhét keretében szeretném Nektek bemutatni az írónő második könyvét, A Főnök c. regényt - a történet azóta is élénk emlékként él bennem, most pedig ebben a bejegyzésben egy ajánlóval hoznám meg a kedveteket az elolvasásához! ;)

Elsőként a fülszöveg keltette fel a figyelmemet…
Valóban ​te irányítod a saját életedet?
Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.
Albuquerque, Új-Mexikó állam legnépesebb városa, ahol Ana is él
Ha ez még nem lett volna elég…
„Ha visszamehetnék az időben, ugyanezt az utat választanám, semmit sem csinálnék másképp, hiába tarkította ezt az utat szenvedés és fájdalom, ezeknek köszönhetően lettem az, aki vagyok.”
„El kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy értékelni tudjam, amim van.”
„Csak magadra számíthatsz, senki másra, ha túl akarsz élni.”

Számomra ez a három idézet tökéletesen jellemezni tudta a történetet az elolvasása után, ezért írtam le az értékelésemben is őket - na de mit is mondtam ekkor a könyvről?
„Ezúttal egy teljesen más történetet kaptam az írónőtől, aki ezennel sikeresen bebizonyította, hogy van egy másik oldala, ami ha lehet, még jobban is áll neki.
(…) a cselekményvázlat pörgős, és izgalmas - na de a végkifejlet... ez az, ami olyan kegyetlenül földbetiporja az olvasó lelkivilágát, hogy kell pár perc ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni, mi miért történt úgy, ahogy. S miután ez megvalósult, kénytelenek vagyunk belátni, hogy ez a befejezés igenis zseniális volt, a mondanivalójával együtt.”
A mai napig így gondolok vissza erre a befejezésre, és imádom, úgy, ahogy van. A teljes értékelést ITT el tudod olvasni. :)

Most pedig következzen 3 + 1 tökéletes ok arra, hogy miért olvasd el A Főnök-öt:
1.   Egy izgalmas, fordulatokban gazdag történet, ami az élet sötétebb oldalán keresztül mutatja be, hogyan képes az ember újjászületni egy számára teljesen új, és idegen világban
2.   Ha szereted a romantikus, némi erotikával fűszerezett történeteket, megspékelve egy kis alvilági hangulattal, nem fogsz csalódni
3.   Ha már olvastál az írónőtől, akkor ezt a kötetét sem szabad kihagyni, hiszen egy teljesen másik oldaláról mutatkozik be - ráadásul nem is akárhogy! ;)
+1  Ha szereted az erőteljes női karaktereket, meg kell ismerned Anát is! ;)
Ízelítőnek az indokok mellé pedig szóljon ez a két dal, az egyiket maga az írónő osztotta meg a közösségi oldalán, a másikat pedig én hallgattam olvasás közben, mert szerintem tökéletesen illett a szerelmi szálhoz:
Végszóként pedig beszéljen helyettem ez a fantasztikus booktrailer, amit a kép aljára kattintva érhettek el ;)
https://www.youtube.com/watch?v=FfWOnqFsRLM

És nézzétek, még egy nyereményjátékkal is készültünk! ;) Csak ki kell töltenetek a dobozban levő kérdéseket, s voilá, már versenyben is lesztek ezért az egyedi medálért! :)



a Rafflecopter giveaway
A bloggerthét további résztvevői:
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés