COVER REVEAL - Cselenyák Imre : A tölgyek alatt

Sziasztok molyok! :)

Megint eltűntem az egyetemi rengetegben, de hála a borítóleplezéseknek, újra visszatértem! :D A mai alkalommal egy folytatást hoztam el Nektek, méghozzá az Arany Pöttyös kötetek közül! ;)
A fülszöveg
Milyen érzés túlélni a forradalmat, és szeretett barátaidat?
Arany János a szelídség, a nemes egyszerűség mintaképe. Kisvárosi gátlásait élete végéig megőrizte, szava halk, szerény, jelleme visszahúzódó.
Bámulatos tehetség.
Milyen érzés volt ismerni a szenvedélyes Petőfi Sándort?
Látni a forradalmat?
Egymás után veszítette el a számára fontos barátokat, sőt, szeretett lányát is, miközben, ő az örökké betegeskedő túlélte mindezt.
Rendkívül fejlett érzékenysége alkalmassá tette kifinomult megfigyelésekre, költészetté változtatta a szeretetet, a szenvedéseket, a fájdalmakat. A magyar nyelv legmívesebb művelőjévé vált.
Cselenyák Imre gyönyörű korrajzában nemcsak a nagy költő, Arany János válik emberközelivé, hanem szerető tollvonásokkal megelevenednek a szabadságharc híres alakjai is.
Íme a borító
Az íróról
Cselenyák Imre 1957-ben született. Író, zenész, dalszövegíró, librettószerző, az Írószövetség, valamint a Történelmiregény-írók Társaságának tagja. Több mint harminc mű szerzője. Történelmi, korfestő regényei Jean-Pierre Montcassen néven jelennek meg.
Számos irodalmi esten, zenés rendezvényen szerepel mind az országban, mind a határon túli magyarlakta területeken.
~Anna

Share:

Kapcsolódó posztok

0 megjegyzés